Ziņas
Starptautiskā operācijā aiztur vienu no zināmākajiem organizētās noziedzības līderiem Latvijā
(papil...
Starptautiskā operācijā aiztur vienu no zināmākajiem organizētās noziedzības līderiem Latvijā (papildināts)
Valsts policija (VP) sadarbībā ar Eiropolu un Spānijas Nacionālo policiju aizturējusi vienu no zināmākajiem Latvijas organizētās noziedzības līderiem un vairākus viņa noziedzīgās grupas dalībniekus. Aizturētie tiek turēti aizdomās par narkotisko vielu nelegālu apriti un noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizāciju. Kratīšanās konfiscētas automašīnas, dārgi pulksteņi, munīcija, kā arī arestēti 10 nekustamie īpašumi.
Lietuvā katru gadu pieaug reemigrantu skaits, cilvēki pārsvarā atgriežas no Lielbritānijas
Lietuvā katru gadu pieaug reemigrantu skaits, cilvēki pārsvarā atgriežas no Lielbritānijas
Pēdējo piecu gadu laikā Lietuvā no Apvienotās Karalistes atgriezušies vairāk nekā 43 tūkstoši valsts iedzīvotāju. Šādu lēmumu lielākoties ietekmējusi Lielbritānijas izstāšanās no Eiropas Savienības (ES) jeb "Brexit" un Covid-19 pandēmija, skaidro eksperti. Turklāt daļa reemigrantu aizvien attālināti strādā ārvalstu uzņēmumos, vēstīja Lietuvas sabiedriskais medijs LRT.
Plāns savienot lidostu un Rīgas centru ar Krievijas platuma dzelzceļa sliedēm – radīts, lai izgāztos...
Plāns savienot lidostu un Rīgas centru ar Krievijas platuma dzelzceļa sliedēm – radīts, lai izgāztos?
Baltijas valstīs pārveidot tā dēvētā Krievijas standarta dzelzceļu sliežu ceļus atbilstoši Eiropas Savienībā (ES) pieņemtajam vienotajam platumam izmaksātu pārāk dārgi. ES to saprot, tāpēc noteikts, ka vismaz jaunas līnijas jābūvē pēc Eiropas standarta, kā to paredz arī "Rail Baltica" projekts. Tomēr Satiksmes ministrija nesen piedāvājusi Rīgas lidostu ar pilsētas centru savienot ar Krievijas standarta sliežu ceļu, kas ir pretēji ES normām. Lai arī eksperti uzskata, ka saņemt Eiropas atļauju šādai iecerei būs ļoti sarežģīti, ministrija problēmas nesaskata un ir apņēmīga ar plānu virzīties tālāk. 
AT priekšsēdētājs: Tiesnešu vidū parādās populisti
AT priekšsēdētājs: Tiesnešu vidū parādās populisti
Tiesnešu vidū parādījušās zināmas populistiskas notis, par ko liecina pēdējās Tieslietu padomes locekļa vēlēšanas, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta panorāma" pastāstīja Augstākās tiesas priekšsēdētājs Aigars Strupišs.
Rīgas Centrāltirgus simtgadi sagaidīs pārmaiņu zīmē. Vai Gaļas paviljonā nākotnē būs muzejs?
Rīgas Centrāltirgus simtgadi sagaidīs pārmaiņu zīmē. Vai Gaļas paviljonā nākotnē būs muzejs?
Nākamgad 100 gadus svinēs Rīgas Centrāltirgus. Tas ir lielākais tirgus Eiropā, aizņemot 6,7 hektārus lielu platību. Rīgas Centrāltirgus ir valsts nozīmes kultūras piemineklis un daļa no Rīgas vēsturiskā centra, kas iekļauts UNESCO Pasaules mantojuma sarakstā. Tirgus ir populārs tūrisma objekts, tomēr nevar nepamanīt, ka tirgū samazinājies tirgotāju skaits, tādēļ iecerētas izmaiņas.  Bet kādi ir tirgus nākotnes attīstības plāni?

Vairāk

Svarīgākais šobrīd