Latvijā
Ar ziedotāju palīdzību rehabilitācijas centrs «Poga» iegādājies līdzsvara platformu
Ar ziedotāju palīdzību rehabilitācijas centrs «Poga» iegādājies līdzsvara platformu
Pateicoties daudziem virtuāliem dzimšanas dienas sveicējiem, rehabilitācijas centrs "Poga" ticis pie vērtīgas medicīniskas iekārtas – līdzsvara platformas. Tā iegādāta par naudu, ko saviem draugiem dzimšanas dienā ziedojuši sociālo tīklu "Facebook" un "Instagram" lietotāji. Ziedot jubilāra izvēlētam mērķim īpaši iecienīts ārzemēs. Savukārt "Poga" ir vienīgā iestāde no Latvijas, kuras darbu var atbalstīt šādi.  
Par karošanu Krievijas pusē Ukrainā vīrietim plāno atņemt Latvijas pilsonību 
Par karošanu Krievijas pusē Ukrainā vīrietim plāno atņemt Latvijas pilsonību 
Valsts drošības dienests (VDD) pabeidzis izmeklēšanu esošajos kriminālprocesos par prettiesisku darbību Ukrainā, karojot Krievijas pusē. Prokuratūra tiesai nosūtījusi sešas lietas, bet vairākās apturētas, jo, piemēram, persona ir meklēšanā un nav iespējams uzrādīt apsūdzību, Viena no lietām, kas šī iemesla dēļ apturēta, ir pret Ilijasu Mahamajevu. Par karošanu Krievijas pusē viņam plāno atņemt Latvijas pilsonību, ziņo Latvijas Televīzijas raidījums "De facto", atsaucoties uz iekšlietu ministru Rihardu Kozlovski ("Jaunā Vienotība"). 
Saeimas deputāts Jakovins iesaistīts lietā par tiesas vilcināšanu ar, iespējams, viltotu slimības la...
Saeimas deputāts Jakovins iesaistīts lietā par tiesas vilcināšanu ar, iespējams, viltotu slimības lapu
Saeimas deputāts un ģimenes ārsts ar vienu no lielākajām praksēm Latvijā Juris Jakovins (Zaļo un Zemnieku savienība (ZZS)) iesaistīts krimināllietā, par ko šovasar ziņoja Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB), vēsta Latvijas Televīzijas raidījums "De facto". Lietas būtība: advokatūras puse KNAB ieskatā pretlikumīgi panākusi viltotas ārsta izziņas iesniegšanu tiesā, lai attaisnotu advokāta nepiedalīšanos tiesas sēdē.
Konservatīvo spēku cīņās pašvaldību vēlēšanās Latgalē ar savu partiju plāno iesaistīties arī Elksniņ...
Konservatīvo spēku cīņās pašvaldību vēlēšanās Latgalē ar savu partiju plāno iesaistīties arī Elksniņš
Nākamvasar gaidāmajām pašvaldību vēlēšanām Latgalē top plašs konservatīvu spēku piedāvājums. Daugavpils mērs Andrejs Elksniņš vēl līdz šī gada beigām plāno izveidot partiju startēšanai pašvaldību vēlēšanās ne tikai Daugavpilī, bet arī Rēzeknē. Latvijas otrajā lielākajā pilsētā partijas nodaļu atjaunojusi Nacionālā apvienība. Politikas vērotāji spriež, ka krievvalodīgos vēlētājus Latgalē centīsies uzrunāt daudzas partijas. 
Infektologi šobrīd pret kovidu iesaka vakcinēties tikai riska grupām
Infektologi šobrīd pret kovidu iesaka vakcinēties tikai riska grupām
Latvijā pieaug saslimstība ar kovidu un ir pieejama arī sezonālā vakcīna pret Covid-19, tomēr infektologi atgādina, ka tagad vakcinācija iesakāma tikai cilvēkiem riska grupās – senioriem, hronisku slimību pacientiem vai cilvēkiem ar novājinātu imūnsistēmu. 
Zemās grīdas tramvajs no Rīgas centra uz Iļģuciemu arvien nekursē; dome satiksmi cer atklāt šogad
Zemās grīdas tramvajs no Rīgas centra uz Iļģuciemu arvien nekursē; dome satiksmi cer atklāt šogad
Rīgā, Pārdaugavā, tramvaja sliežu pārbūve no Kalnciema ielas līdz Jūrmalas gatvei ir pabeigta jau pirms aptuveni mēneša. Tas nozīmē, ka zemās grīdas tramvaji var sākt kursēt arī 5. līnijā no centra uz Iļģuciemu, taču tas joprojām nav noticis. Turklāt, kad satiksmi atklās, pagaidām neesot zināms, pašvaldībai vien cerot, ka tas notiks šogad. 
Gribu, lai viņu atceras. Ukrainā kritušā Latvijas karavīra mamma joprojām rūpējas par dēla cīņu bied...
Gribu, lai viņu atceras. Ukrainā kritušā Latvijas karavīra mamma joprojām rūpējas par dēla cīņu biedriem
"Es gribu, lai par manu dēlu ir vairāk informācijas. Lai nebūtu tā, ka viņš gāja bojā, un cilvēki aizmirst viņu. Es gribu, lai atceras" – tā Latvijas Radio raidījumam "Drošinātājs" sacīja Sandra Onckule, kuras dēls Vitālijs Smirnovs pirms 11 mēnešiem kļuva par pirmo Ukrainas brīvības cīnītāju rindās kritušo latvieti. Lai gan zaudējusi pašu dārgāko, Sandra joprojām turpina atbalstīt dēla cīņu biedrus un aicina to līdz Ukrainas uzvarai darīt arī citiem.
«Nekas to nespēj aizstāt» – aicina papildināt nepieredzēti tukšos asins krājumus
«Nekas to nespēj aizstāt» – aicina papildināt nepieredzēti tukšos asins krājumus
Valsts asinsdonoru centrs aicina iedzīvotājus palīdzēt un ziedot asinis. Turpinoties atvaļinājumu laikam, kas šoreiz sakritis arī ar smagu pacientu skaita pieaugumu slimnīcās, kam nepieciešama asins pārliešana, ir izsīkuši vairāku grupu asins krājumi. Šāda situācija, kad gandrīz visi krājumi ir iztukšoti, vēl nav piedzīvota, norādīja Asinsdonoru centrā.
Latgalē mācību gads apvienotajās skolās iesācies ražīgi
Latgalē mācību gads apvienotajās skolās iesācies ražīgi
Aizvadītas divas pirmās jaunā mācību gada nedēļas. Daudzām skolām tas nav bijis vienkāršs laiks. Arī Rēzeknes novada Viļānu vidusskolā un Preiļu novada Riebiņu vidusskolā pievienojušies bērni no tuvumā slēgtām skolām. Šobrīd adaptācija jaunā vidē noritot veiksmīgi, atzina skolās.

Vairāk

Svarīgākais šobrīd