Lakšu pesto. Izmēģini «Pa straumei» recepti!

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada un 4 mēnešiem.

Pesto ir interesanta un mūsdienīga piedeva ēdieniem, kas turklāt ir "labvēlīga" pret dažādiem eksperimentiem un labāko garšu savienojumu meklējumiem. Savu lakšu pesto recepti piedāvā izmēģināt zemnieku saimniecība "Vārpas".

Nepieciešams:

  • 200 grami lakšu
  • 200 mililitri olīveļļas
  • 25 grami riekstu (piemēram, Indijas)
  • 30 grami cietā siera
  • sāls pēc garšas
  • 1 ēdamkarote svaigi izspiestas citronu sulas

Pagatavošana:

Lakšus sablendē ar olīveļļu. Riekstus sasmalcina atsevišķi, tad ber masai klāt, sieru atsevišķi smalki sarīvē, ber masai klāt. Visu kopā samaisa, pieber sāli pēc garšas, pielej citronu sulu. Uzglabā ledusskapī līdz sešām dienām. Dabīgs, dzīvs produkts.

Lai smeķē!

Citas "Pa straumei" receptes

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti