Dzīve & stils / Virtuve
Šajā nedēļas nogalē Dienvidkurzemē sākas "Mājas kafejnīcu dienu" maratons, kas turpināsies līdz pat septembra vidum. Mājas kafejnīcu dienas Latvijā notiek jau trešo reizi, un tās gūst arvien lielāku popularitāti. Uz vienu vai divām dienām māju saimnieki atver savas durvis, kļūst par šefpavāriem un viesmīļiem. Dienvidkurzemē varēs baudīt gan lavandas mājburgerus jūras krastā, gan cepelīnus leišmalē, gan picas pie Tāšu ezera.
Klāt zemeņu laiks – sarkanās ogu karalienes redzam gan dobēs, gan veikalos un tirgos. Tiesa gan, šogad laikapstākļu ietekmes dēļ ražas esot mazāk, bet cenas – augstākas. Ja tomēr prāto, ko gardu no tām pagatavot, piedāvājam recepšu izlasi gan kokteiļiem, gan desertiem.