Kūka "Lidojums"
Sastāvdaļas bīskvītam: 18 olas, 18 ēdamkarotes cukura, 12 ēdamkarotes balto miltu, 6 ēdamkarotes rudzu rīvmaizes.
Sastāvdaļas krēmam: 600 grami sviesta, 400 grami pūdercukura, 200 grami krēmsiera (bez piedevām), 100 grami skābā krējuma.
Vispirms klāj kārtu parastā biskvīta, kam seko kārta rudzu maizes biskvīta, pēc tam atkal kārta parastā biskvīta u.t.t. Krēmam saputo visas sastāvdaļas un liek starp biskvīta kārtām, vispirms klājot ķiršu ievārījumu. Kūku rotā ar krēmu, svaigām ogām un šokolādi.
Lai labi garšo!
Šovs "Kūku kari" LTV ēterā skatāms trešdienās plkst.19.30.