Madonnas bezmaksas koncerts Riodežaneiro pulcē 1,6 miljonus skatītāju

Amerikāņu popzvaigznes Madonnas bezmaksas koncerts sestdienas, 4. maija, vakarā Riodežaneiro Kopakabanas pludmalē pulcējis 1,6 miljonus skatītāju, paziņoja šīs Brazīljas pilsētas pašvaldība.

Tas bija pēdējais koncerts Madonnas pasaules turnejā "The Celebration Tour", kas sākās oktobrī. Turnejas gaitā dziedātāja sniedza 80 koncertus Eiropā un Ziemeļamerikā, savukārt koncerts Riodežaneiro bija vienīgais koncerts Dienvidamerikā.

Koncertā Kopakabanas pludmalē 65 gadus vecā Madonna izpildīja savas karjeras lielākos hitus, to vidū "Like A Virgin", "Nothing Really Matters", "Hung Up", "Live To Tell" un "Justify My Love".

Pludmalē bija izvietoti 18 skandu torņi, kā arī milzīgi video ekrāni, kuros varēja redzēt uz skatuves notiekošo. Cilvēki vēroja koncertu arī no laivām jūrā.

Uz koncertu bija ieradušies Madonnas fani ne tikai no visas Brazīlijas, bet arī daudzām citām valstīm.

Līdz šim lielākais Madonnas koncerts apmeklētāju skaita ziņā bija brīvdabas koncerts Parīzē 1987. gadā, uz kuru ieradās 130 000 cilvēku.

Tomēr Madonnai nav izdevies pārspēt Kopakabanas pludmales koncertu apmeklētāju skaita rekordu. Tas pieder britu dziedātājam Rodam Stjuartam, kura Vecgada koncertu 1994. gadā klātienē noskatījās 4,2 miljoni cilvēku.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti