Panorāma

"Takšu karus" nomaina "skūteru kari"?

Panorāma

Panorāma

Donam pirmais mēģinājums uz Eirovīzijas skatuves

FOTO: Dons Malmē aizvadījis pirmo Eirovīzijas dziesmu konkursa mēģinājumu

Dziedātājs Dons otrdien aizvadījis pirmo Eirovīzijas dziesmu konkursa mēģinājumu, izpildot dziesmu "Hollow". Dons jau nākamnedēļ pārstāvēs Latviju 68. starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Malmē, Zviedrijā.

"Mēģinājums aizvadīts godam, sajūtu ziņā viss bija lieliski, balss skan labi, skatuve ir iespaidīga, taču mums ir vēl diezgan daudzi sīkumi, ko gribētu noslīpēt līdz lielajam uznācienam. Tagad ir laiks vairākas reizes noskatīties savu uznācienu un saprast, kādas izmaiņas ir nepieciešamas, jo nākamceturtdien visam ir jābūt nevainojami," atzina Dons.

Par mēģinājumā redzēto atzinīgus vārdus teica arī televīzijas priekšnesuma režisors Juris Matuzelis: "Par kameru darbu jāsaka, ka Zviedrijas Eirovīzijas komanda izdarījusi precīzi, kā mēs to bijām lūguši, no mūsu puses sekoja vien pāris nebūtiski komentāri. Esam gandarīti par komandas pretimnākšanu un augsto profesionālo līmeni, gatavojamies nākamajam mēģinājumam, taču šobrīd no kameru režijas viedokļa priekšnesums ir gatavs par 95 procentiem."

@ltvzinas "Mēģinājums aizvadīts godam, sajūtu ziņā viss bija lieliski, balss skan labi, skatuve ir iespaidīga, taču mums ir vēl diezgan daudzi sīkumi, ko gribētu noslīpēt līdz lielajam uznācienam. Tagad ir laiks vairākas reizes noskatīties savu uznācienu un saprast, kādas izmaiņas ir nepieciešamas, jo nākamceturtdien visam ir jābūt nevainojami," atzina Dons. #LTV #LTVZiņas #LatvijasTelevīzija #Dons #Eurovision #Latvia #Latvija #FYP #Malme #Sweden ♬ original sound - LTV Ziņu dienests

Dziedātājs Dons ar dziesmu "Hollow" 10. februārī tiešraidē kļuva par Latvijas Televīzijas dziesmu konkursa "Supernova 2024" uzvarētāju, iegūstot iespēju pārstāvēt Latviju 68. starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā. Mūziķis uzstāsies otrajā pusfinālā 9. maijā, kur piedalīsies arī Malta, Albānija, Grieķija, Šveice, Čehija, Dānija, Austrija, Armēnija, Sanmarīno, Gruzija, Beļģija, Igaunija, Izraēla, Norvēģija un Nīderlande. Eirovīzijas pirmais pusfināls notiks 7. maijā, fināls – 11. maijā.

Eirovīzija 2024 – dalībnieki

Vairāk

KONTEKSTS:

Gaidāmajā 2024. gada Eirovīzijas dziesmu konkursā Malmē, Zviedrijā, savu dalību ir apstiprinājušas 37 valstis.

31 valsts sacentīsies divos pusfinālos – 7. un 9. maijā, bet finālā – 11. maijā – par vietām cīnīsies 26 valstis.

No katra pusfināla 10 valstis iekļūs Eirovīzijas finālā, tādējādi 20 valstis pievienosies 2023. gada Eirovīzijas uzvarētājai Zviedrijai un "lielajam piecniekam" – Spānijai, Apvienotajai Karalistei, Vācijai, Itālijai un Francijai.

To, kurš pārstāvēs Latviju Eirovīzijā, ik gadu žūrija un skatītāji nosaka Latvijas Televīzijas konkursā "Supernova". Šogad par tā uzvarētāju kļuva Dons ar dziesmu "Hollow", tā izskanēs Eirovīzijas dziesmu konkursa otrajā pusfinālā 9. maijā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti