Latvijas jaunuzņēmums «Fulfilli» piesaista 300 000 eiro investīcijas

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem un 3 mēnešiem.

Latvijas jaunuzņēmums "Fulfilli" izstrādāta tāmēšanas rīka virzībai tirgū piesaistījis 300 000 eiro investīcijas. Privātais investors esot no Latvijas, un tā vārds netiek atklāts, informē jaunuzņēmuma pārstāvji.

"Fulfilli" pārstāvji norāda, ka jaunuzņēmums izstrādājis tāmēšanas rīku, kas "web" risinājumu izstrādes un mārketinga aģentūrām, kā arī ārštata darbiniekiem nodrošinās ērtu un efektīvu tāmju sagatavošanu, pārvaldīšanu un cenu piedāvājumu saskaņošanu ar klientiem.

"Sākotnējā cenu piedāvāšana ir laikietilpīga gan aģentūrām, gan ārštata darbiniekiem. Pētījumi liecina, ka projektu vadītāji tērē līdz pat 25% darba laika izmaksu tāmju sagatavošanai," norāda "Fulfilli" vadītājs un līdzdibinātājs Jānis Sprenne. Pēc viņa teiktā, "Fulfilli" izstrādātais rīks taupīs projektu vadītāju un pārdevēju laiku.

Līdz šim "Fulfilli" attīstībā ieguldīti privātie līdzekļi - 67 000 eiro. Piesaistītās investīcijas izmantos mārketinga aktivitātēm un produkta attīstīšanai starptautiskajā tirgū.

"Esam ļoti priecīgi, ka tik agrīnā stadijā spējām piesaistīt tik ievērojamas investīcijas, kas mums nodrošinās resursus dažādu ideju testēšanai produkta attīstības, kā arī atpazīstamības veicināšanai starptautiskā līmenī. Mūsu galvenā mērķauditorija ir aģentūras visā pasaulē, tāpēc šī ir ļoti laba iespēja, lai to iespējami efektīvāk sasniegtu," sacīja Sprenne.

"Fulfilli" rīka izstrāde uzsākta 2017.gada pavasarī, tas dienasgaismu ieraudzīja pērn 7.decembrī. Līdz šim pakalpojumam reģistrējušies 399 lietotāji no 56 pasaules valstīm. "Fulfilli" tāmēšanas rīku ir apmeklējuši interesenti no kopumā 120 valstīm.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti
Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti