Sports / Bobslejs
Bobslejista Ķibermaņa četrinieks olimpiādē pēc pirmās dienas labāko piecniekā
(papildināts)
Bobslejista Ķibermaņa četrinieks olimpiādē pēc pirmās dienas labāko piecniekā (papildināts)
Lai gan pēc pirmās dienas Pekinas olimpisko spēļu bobsleja četrinieku sacensībās Oskara Ķibermaņa četrinieks ar stūmējiem Matīsu Mikni, Dāvi Spriņģi un Edgaru Nemmi nebija labāko trijniekā, tomēr cerības uz medaļām saglabājas, jo Latvijas vienīgā ekipāža šajās sacensībās pirmajā braucienā pieļāva kļūdu. Otrais brauciens deva cerības, ka izdosies pakāpties vēl vairāk. Trešais un ceturtais brauciens jau svētdien LTV7 un LSM.lv tiešraidē.
Bobsleja treneris Prūsis: Četriniekos vācieši ir ļoti stipri, pārējie cīnīsies par vienu medaļu
Bobsleja treneris Prūsis: Četriniekos vācieši ir ļoti stipri, pārējie cīnīsies par vienu medaļu
Latvijas bobsleja četrinieks ar pilotu Oskaru Ķibermani gatavojas startam Pekinas olimpisko spēļu ledus renē. Komanda izvēlējusies aizvadīt vien četrus treniņbraucienus, lai gan bija iespēja trasē doties vēl divas reizes. Šāds lēmums pieņemts, lai atpūstos pirms galvenajiem startiem, sarunā ar Latvijas Radio atklāja treneris Sandis Prūsis un pats pilots.
Bobslejistu treneris Prūsis: Divniekos ar tehniku Pekinā nebijām konkurētspējīgi; četrinieki ir kas...
Bobslejistu treneris Prūsis: Divniekos ar tehniku Pekinā nebijām konkurētspējīgi; četrinieki ir kas pilnīgi cits
Latvijas izlases galvenais treneris Sandis Prūsis otrdien Pekinas olimpiskajās spēlēs divnieku ekipāžu sacensību noslēgumā uzteica bobslejistus par labu sniegumu un atzina, ka kamanas nebija tādas, kas ļautu pacīnīties par augstākām vietām. Taču četrinieku sacensības būs jau pavisam jauna lappuse, kur vilkt paralēles ar divniekiem nav būtiska pamata.
Treneris Prūsis pēc bobslejistu pirmajiem braucieniem Pekinā: Nepatīk 9. vieta, bet patīk rezultātu...
Treneris Prūsis pēc bobslejistu pirmajiem braucieniem Pekinā: Nepatīk 9. vieta, bet patīk rezultātu blīvums
Bobsleja izlases treneris Sandis Prūsis pēc divnieku ekipāžu pirmajiem diviem sacensību braucieniem Pekinas ziemas olimpiskajās spēlēs pirmdien intervijā Latvijas Televīzijai atzina, ka būtu vēlējies redzēt latviešiem vietu rezultātu tabulā tuvāk galvgalim, tomēr rezultātu blīvums atstāj labas izredzes pacīnīties par augstākām pozīcijām.
Bobslejists Ķibermanis: Divniekos par olimpisko sešinieku varbūt ir reāli cīnīties
Bobslejists Ķibermanis: Divniekos par olimpisko sešinieku varbūt ir reāli cīnīties
Latvijas bobsleja divnieki pirmdien Pekinas ziemas olimpiskajās spēlēs abus pirmos braucienus aizvadīja bez lielām kļūdām, tomēr tendences rezultātos nebija tādas, kas sportistus iepriecinātu. Abu ekipāžu bobslejisti intervijā Latvijas Televīzijai pastāstīja, ka atlikušajos divos braucienos otrdien centīsies sasniegt augstākus rezultātus.
Ķibermaņa bobsleja divnieks olimpiskajās spēlēs sacensību pirmo dienu noslēdz 9. vietā, bet Cipuļa -...
Ķibermaņa bobsleja divnieks olimpiskajās spēlēs sacensību pirmo dienu noslēdz 9. vietā, bet Cipuļa - 17. (papildināts)
Olimpiskās spēles Pekinā jau zenītā, lielākā daļa renes sporta veidu dalībnieku jau sacensības noslēguši, bet vēl palikusi viena no galvenajām intrigām – bobslejs. Pēc pirmās sacensību dienas Oskara Ķibermaņa divnieks ierindojās devītajā vietā, bet Emīla Cipuļa - 17. pozīcijā. Trešais un ceturtais brauciens jau otrdien. Tiešraide LTV7 un LSM.lv.
Bobslejists Ķibermanis: Neatbraucu šeit, lai tikai piedalītos
Bobslejists Ķibermanis: Neatbraucu šeit, lai tikai piedalītos
Olimpiskajā Pekinā ieradušies bobslejisti, kuri jau iejutušies olimpiskajā ciematā, pamazām adaptējas citai laika zonai un jau iemēģinājuši trasi. Kā norāda bobsleja pilots Oskars Ķibermanis – jebkurš, kurš te ieradies, centīsies tikt labāko trijniekā.
Latvijas bobslejisti Valmierā aizvada pēdējo treniņometni, kamanas jau dodas uz Ķīnu
Latvijas bobslejisti Valmierā aizvada pēdējo treniņometni, kamanas jau dodas uz Ķīnu
Latvijas bobsleja izlase pirms došanās uz Pekinas ziemas olimpiskajām spēlēm līdz 28. janvārim trenēsies Jāņa Daliņa stadionā Valmierā. Bobslejistiem sezona ir kā pa kalniem, taču Pasaules kausa noslēdzošajā posmā Oskara Ķibermaņa vadītā ekipāža izcīnīja zeltu Eiropas čempionātā. Tāpēc pirms četrgades sporta foruma komandā ir pozitīva gaisotne.
Jaunākie
Interesanti