Sports / Motoru sports
Japānas WRC posmā pēc spraiga rallija līderu dueļa vadību pārņem Nevils 
Japānas WRC posmā pēc spraiga rallija līderu dueļa vadību pārņem Nevils 
Pasaules rallija čempionāta (WRC) Japānas posmā pēc sestdien aizvadītajiem ātrumposmiem rallija vadību pārņēmis beļģis Tjerī Nevils (“Hyundai Shell Mobis”), kurš spraigu dueli visas dienas garumā aizvadīja ar iepriekšējo rallija līderi – britu Elfinu Evansu (“Toyota Gazoo Racing”).
Sezonas noslēgums sen neredzētā vietā. Sākas pasaules rallija čempionāta posms Japānā
(papildināts)
Sezonas noslēgums sen neredzētā vietā. Sākas pasaules rallija čempionāta posms Japānā (papildināts)
Pēc 12 aizvadītiem 2022. gada pasaules rallija čempionāta (WRC) sezonas posmiem, kas palīdzēja gan kronēt jaunu pasaules ātrāko rallistu, gan noskaidrot labāko rūpnīcas komandu, pienācis laiks sezonas noslēdzošajam rallijam Japānā. WRC posms Uzlecošās saules zemē atgriežas čempionāta kalendārā pēc 12 gadu pārtraukuma un ar pilnīgi jaunu formātu sezonas izskaņā centīsies braucējiem sagādāt kārtējo pārbaudījumu. 
Latvijas motosportisti gatavi startam Motoru sporta spēlēs
Latvijas motosportisti gatavi startam Motoru sporta spēlēs
Autosportistiem nav iespēju startēt klasiskajās olimpiskajās spēlēs, taču Starptautiskā Automobiļu federācija (FIA) radījusi pati savu versiju autosporta olimpiskajām spēlēm, rīkojot FIA Motoru sporta spēles. Pasākums šoruden norisinās otro reizi vēsturē. Taisnības labad jāsaka, ka šī gada sacensībām vajadzēja būt jau ceturtajām spēlēm, taču Covid-19 pandēmijas ietekmē iepriekšējos divus gadus sacensības bija jāatceļ.
Precīzas braukšanas pārbaudījums. Sākas pasaules rallija čempionāta posms Spānijā
(papildināts)
Precīzas braukšanas pārbaudījums. Sākas pasaules rallija čempionāta posms Spānijā (papildināts)
Pasaules rallija čempionāta (WRC) sezona ar priekšpēdējo posmu turpināsies Spānijā – Katalonijas rallijā. Par pasaules rallija čempionu šosezon jau priekšlaicīgi kronēts soms Kalle Rovanpera ("Toyota Gazoo Racing"). Tiesa vēl turpinās cīņa komandu ieskaitē, kur uz pasaulē labākās rallija vienības godu pretendē "Toyota Gazoo Racing" un "Hyundai Shell Mobis". Spānijas rallija asfaltētie ceļi no sportistiem prasa precīzu, prātīgu un ātru braukšanu, lai iekļautos ātrākajās trajektorijās un vienlaikus nekļūdītos. 
Daudzsološais autosportists Štolcermanis: Uz nākotni skatos ar mērķi braukt formulā
Daudzsološais autosportists Štolcermanis: Uz nākotni skatos ar mērķi braukt formulā
Talantīgais latviešu kartingists Tomass Štolcermanis ir tikai 15 gadus vecs, taču jau stabili spēj uzrādīt labus rezultātus. Viņa progress daudziem autosporta faniem dod cerību, ka latvietim ir potenciāls, lai kāptu pa autosporta karjeras trepēm un kļūtu par formulas pilotu. Štolcermanis sarunā ar Latvijas Radio pastāstīja, ka nākotnē skatās uz braukšanu formulā, lai arī ceļš līdz tam nebūs viegls.

Vairāk

Svarīgākais šobrīd