Sports
Parīze - 2024 >
Māris Rīmenis: 3 mēneši līdz Parīzes olimpiskajām spēlēm – lāpa ceļo uz Franciju, un drošība pāri vi...
Māris Rīmenis: 3 mēneši līdz Parīzes olimpiskajām spēlēm – lāpa ceļo uz Franciju, un drošība pāri visam
Parīzes olimpiskās spēles tuvojas. Katru dienu pasaules medijos, arī sociālajos, parādās arvien vairāk ziņu par gaidāmo notikumu – kā gatavojas delegācijas, par lielākajām zvaigznēm, par valstu olimpiskajiem tērpiem. Lāpas stafete 11 dienas bija Grieķijā, 27. aprīlī uguns uz senlaiku burinieka "Belem" burās uz Franciju, kur 8. maijā sāksies stafete šajā valstī. Tomēr dominē divu veidu ziņas – par drošības pasākumiem, tāpat tā dēvēto neitrālo sportistu piedalīšanos un pārējās pasaules attieksmi pret to.
Patiesā uzvara >
Starp darbu, studijām un ģimeni: arhitekte un divu meitu māmiņa Lepere gatavojas pirmajam pusmaraton...
Starp darbu, studijām un ģimeni: arhitekte un divu meitu māmiņa Lepere gatavojas pirmajam pusmaratonam
Krista Paula Lepere no februāra līdz maijam trenējas "Mans pirmais maratons" komandā, turklāt treniņi notiek olimpietes, garo distanču skrējējas un treneres Ilonas Marheles vadībā. Kristai šis ir īpašs izaicinājums, jo mērķis ir krietni augstāks nekā tikai noskriet pusmaratonu, bet gan pieveikt 21 kilometra distanci ātrāk, nekā to izdarīja viņas vīrs, aktieris Rihards Lepers.
Startē Stenlija kausa izcīņa, NHL sezonas pagrieziena punktā cerības arī vairākiem Latvijas hokejist...
Startē Stenlija kausa izcīņa, NHL sezonas pagrieziena punktā cerības arī vairākiem Latvijas hokejistiem
Aiz muguras kārtējā Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā sezona, un 16 komandas var sākt izšķirošās kaujas par hokeja galveno balvu – Stenlija kausu. Regulārā sezona priecēja latviešu līdzjutējus ar kuplu pulciņu mūsu hokejistu, un vairāki no viņiem sezonu vēl turpinās. Pirms gada par Stenlija kausa ieguvēju kļuva Teodors Bļugers - vasarā nomainījis komandu, tagad viņš kopā ar Vankūveras "Canucks" un vēl 15 komandām metīsies cīņā, lai jūnija vidū virs galvām celtu slaveno trofeju.

Bērnu sporta uzrēķini

Galerijas