Kultūra / Skatuve
Ar katru lomu – par vienu dzīvi gudrāka. Liepājas teātra aktrise Inese Kučinska
Ar katru lomu – par vienu dzīvi gudrāka. Liepājas teātra aktrise Inese Kučinska
"Tās lielās un ne tik lielās lomas jau veido pieredzi – manas dvēseles pieredzi. Man tā gribas domāt, ka es kļūstu gudrāka. Par vienu dzīvi gudrāka. Tas varbūt skan pašpārliecināti, bet ir lomas, kas iegraužas tavā ķermenī, tavā apziņā, un tu nevari viņas izskrāpēt no sevis ārā. Viņas tevī paliek," sarunā ar Ievu Struku Latvijas Radio 3 "Klasika" raidījumā "Šņorbēniņi" saka Liepājas teātra aktrise Inese Kučinska.
«Ziloņa dziesma» Liepājas teātrī – skarbas spēlītes psihiatriskajā klīnikā jeb aicinājums nesavtīgi...
«Ziloņa dziesma» Liepājas teātrī – skarbas spēlītes psihiatriskajā klīnikā jeb aicinājums nesavtīgi mīlēt
Koncertzāles "Lielais dzintars" Liepājas teātra Mazajā zālē 9. maijā pirmizrādi piedzīvos Dmitrija Petrenko jaunākais iestudējums "Ziloņa dziesma", kas veidots, balstoties uz kanādiešu dramaturga Nikolā Bijona tāda paša nosaukuma lugu. Režisors turpina interesēties par jauniešu emocionālo pasauli, par sociālo vidi un bērnības traumām, kas atstāj nospiedumus cilvēkus dzīvēs.
Rēzeknē koncertā «Stiprāki kopā» svin trīskāršus svētkus
Rēzeknē koncertā «Stiprāki kopā» svin trīskāršus svētkus
Rēzeknē sestdien, 4. maijā, notika ne tikai militārā parāde, bet arī koncerts "Stiprāki kopā", apliecinot, ka armijā tur godā arī kultūras vērtības. Koncertā populārus, gan arī mazāk zināmus skaņdarbus izpildīja Zemessardzes un Amerikas Savienoto Valstu Gaisa spēku Eiropā orķestri.  

Vairāk

Svarīgākais šobrīd